Over ons

Dit zijn wij

Firma Delmote is een flexibel familiebedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op de verkoop, service en verhuur van kwaliteitsvolle machines. 'Een mooie job, maar een harde job'. Een job die niet stopt bij de verkoop van een machine, na-service is voor ons heel belangrijk.

Kwalitatief onverslaanbaar

Machines zijn onze passie, alléén kwaliteitsvolle, innovatieve en gebruiksvriendelijke machines. Wij zijn erin geslaagd tal van topmerken in huis te halen, en daar zijn we trots op.

Voor wie

Wij focussen ons vooral op machines voor bouw, renovatie, grond- en wegenwerken, recyclage, landschaps- en tuinwerken en bestrating.

Méér dan 35 jaar ervaring

Wij hebben een jarenlange vakkennis en continu scholen wij ons bij om een goed inzicht te hebben over alle nieuwigheden en om mee te evolueren met de allerlaatste technologieën.

Waar gaan we voor

U als koper een praktisch en eerlijk advies te geven om de juiste keuze te maken bij uw investering, een kwaliteitsvolle service te verlenen én te doen wat we beloven. Dan pas kunnen wij voldoening halen uit het werk dat we leveren.

Welkom bij Delmote !

Contact

Firma Delmote BV
Oudenaardseweg 24
9790 Wortegem-Petegem
BTW BE 0400 207 053

T 056 68 80 24
info@delmote.be

Contact

www.delmote.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.